Värmepumpsleverantör sedan 1967


Berghogens Rör AB startades i ett litet garage utanför Uddevalla 1967, mer eller mindre som hobbyverksamhet. I dag är företaget en betydande leverantör av värmepumpar. Tidigare erbjöd vi även andra tjänster inom rör och VVS, men i början av 90-talet valde vi att satsa på enbart värmepumpar för berg, mark och luft-vatten.

Den geografiska marknaden sträcker sig upp till Åmål och Bengtsfors i norr, till Göteborg i söder. De flesta av våra kunder är privatpersoner.

Vi på Berghogens Rör

Företaget leds i dag av Magnus Bergquist, som är vd och försäljningschef, och brodern Mattias Bergquist fungerar som koordinator. Petri Lehtinen och Paul Olsson är båda servicetekniker. Berghogens personalstab består av totalt 16 kompetenta tjejer och killar som alla har arbetat inom företaget en lång tid.

En trygg och bra kundspport!

Vi lämnar alltid heloffert med en slutsumma. Det tillkommer aldrig några otrevliga överraskningar. Vi har också en bra kundsupport. I takt med att allt fler installerar värmepumpar, växer eftermarknaden. De fastighetsägare som var tidigt ute med att installera värmepump, behöver nu byta. Här ser Berghogens Rör en stor marknad.

Här finns vi

För att hitta till oss kan du klicka på länken nedan. Där får du tillgång till kartor och vägbeskrivningar.

Hitta till oss »

Ladda ner vår broschyr

I vår broschyr hittar du bland annat Vår Vision. Klicka på länken nedan för att ladda hem PDF.

Broschyr »